S ponosom predstavljamo naš novi proizvod, Kovačuša espresso! Kovačuša kafa kao brend već dugi niz godina u ponudi ima domaću tradicionalnu kafu, a za Vas smo ponudu obogatili novim okusima espressa. Našu kafu, uvijek svježe prženu čine različite sorte kafe što joj daje punoću, intenzitet i kremastu teksturu“, poručuju iz Kovačuša Komerc d.o.o.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 30740079_1613462332022134_3519298809387548672_n.jpg
Pet varijanti pakovanja

Kovačuša Komerc d.o.o. je počela sa radom davne 1989. godine, kao samostalna zanatska radnja čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kafe.  Nalazi se u Bugojnu, na adresi Nugle II . Više od tri decenije važi kao jedan od najpoznatijih bh. brendova, kada je tradicionalna bosanska kafa u pitanju. Na konferenciji “Pouzdanost 2017” dodijeljeno joj je priznanje kao jednoj od bonitetno najuspješnijih firmi. Kovačuša je kafa koja ima odličan ukus, lijep miris i provjeren kvalitet.

Odličan okus, lijep miris i provjeren kvalitet

Cilj je bio da se potrošačima ponudi kvalitetna kafa nastala prema originalnoj domaćoj recepturi  bez ikakvih primjesa i dodataka koja će svojom aromom i okusom zadovoljiti svakog ljubitelja kafe. Kontinuitet kvalitete i prepoznatljivost na tržištu rezultirali su rastom brenda, gdje smo uprkos velikoj konkurenciji uspjeli opstati i ostvariti svoj udio na tržištu koji je iz godine u godinu sve veći.

Kovačuša, najbolje od kafe!

Komentari