Sve spremno za posjetioce

Za ljubitelje prirodnog ambijenta, koji vole da sa djecom uživaju u prirodi i počaste se dobrom hranom sa roštilja stižu odlične vijesti, Etno selo “Mirna dolina” otvorila je svoja vrata i željno iščekuje nove goste.

 Etno selo “Mirna dolina”, nalazi se na lokaciji Mačkara, do kojeg se može stići za 15-ak minuta vožnje lokalnim asfaltiranim putem. Sama pristupačnost, čista priroda i mirno okruženje ga svrstavaju među jednim od najpoželjnijih mjesta za grupne, ali i za porodične izlete na ovom području.

Restoran “Vidikovac”, odlično se uklopio u ambijent

Svi koji su ih do sada posjetili, mogli su se uvjeriti u kvalitet usluge, kao i predivan prirodni ambijent koji ih okružuje, te smo sigurni da će se rado vratiti i uživati u svim ljepotama koje “Mirna dolina” nudi.

Ova turistička atrakcija postoji već nekoliko godina, a  raspolaže sa zoo vrtom u kojem se nalaze divlje i domaće životinje, teniski teren, igralište za djecu, staza za šetanje, revir za ljubitelje ribolova, restoran, tri apartmana i  četiri sobe za iznajmljivanje. U svojoj ponudi imaju razna jela sa roštilja, sač i tradicionalna jela, a poznati su po potočnoj pastrmki iz domaćeg uzgoja. Također, imaju i vodenicu i mali plastenik u kojem uzgajaju povrće i salate za svoje goste.

Više o samoj ponudi možete pogledati na njihovoj web-stranici: http://www.etnoselo-mirnadolina.com/

Sahatkula.ba

Komentari