Omladinski teaterski festival ”Česta fest” u Gornjem Vakufu – Uskoplju kreće 16.02. i trajat će do 18.02.2024. godine.
Ovo je poziv sa sve građane našeg grada do dođu i podrže ovaj projekat i da zajedno oživimo kulturu i da se svi zajedno zabavimo!

U nastavku vam donosimo tekst u kojem je kratko opisano šta nas očekuje narednih dana!

Ovog puta, gradom će zavladati prvi omladinski teatarski festival, »Česta fest«!

Uljepšajmo zajedno naše dane umjetničkim sjajem. Posebna pažnja posvećena je stvaranju događaja koji će se urezati u pamćenje. Upoznajte se s glumcem Feđom Štukanom, uživajte u predstavama poput “To nisam ja”, “Just a normal life”, “Galerija života”, “Ovdje i sada”, i “Aplauz za naše”.
Omladinski teatarski festival »Česta fest« u Gornjem Vakufu/Uskoplju donosi čaroliju umjetnosti s velikanima BiH teatarske i filmske scene poput Nermina Hamzagića, Feđe Štukana, Ermina Brave, Amile Terzimehić i Adnana Lugovića!
Uz uzbudljiv teatarski program, festival također nudi zatvorene radionice plesa, glume i režije, posebno namijenjene mladima iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja i glumcima pomenutih pozorišta.
Pripremite se za vrhunsku umjetnost koja će zavladati festivalom! Pozivamo vas da se pridružite ovom festivalskom doživljaju!
Sve pojedinosti potražite na plakatu aktivnosti. Vidimo se na »Česta fest«!

Naše aktivnosti podržane su kroz projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“ koji finansira Služba za instrumente vanjske politike (FPI) Evropske unije u okviru Instrumenta za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju (NDICI), a zajedno provode Evropska unija u Bosni i Hercegovini Vijeće Evrope – Ured u Sarajevu United Nations in BiH OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina BiH Može Bolje

Komentari