U našu redakciju primili smo zaista lijepu vijest, a tiče se toga da je JU DOM ZDRAVLJA GORNJI VAKUF – USKOPLJE prošao uspješnu vanjsku kontrolu kvaliteta za laboratorij.
Ermina Hero, rukovodilac službe je izrazila veliko zadovoljstvo sa ovim uspjehom, a njenu poruku prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

S velikim zadovoljstvom želimo podijeliti vijest o uspješnom prolasku vanjske kontrole kvaliteta za naš laboratorij. Naša predanost izvrsnosti i kontinuirani rad na održavanju visokih standarda rezultirali su pozitivnim rezultatima u svim aspektima kontrole (biohemija, hematologija, koagulacija), potvrđeno kroz certifikate koje smo dobili kroz program Riqas, u okviru Randox grupacije, vodeće svjetske firme za ovu vrstu programa u koju je uključeno više od 65 000 laboratorija iz više od 134 zemlje svijeta.

Tim našeg laboratorija posvetio se pridržavanju najviših standarda struke, a rezultati vanjske kontrole potvrđuju našu predanost kvaliteti. Ova potvrda kvalitete odražava se u našem stalnom naporu da pružimo vrhunske usluge i postignemo izvrsnost u svim područjima rada.

Hvala svim članovima tima na trudu i stručnosti koje su uložili u ovaj proces, kao i našoj direktorici za bezrezervnu podršku.

Također, zahvaljujemo našim partnerima i suradnicima na podršci koja nam pomaže ostvarivati visoke standarde u laboratorijskom radu.

Ovaj uspjeh predstavlja važan korak naprijed u našem kontinuiranom radu na pružanju vrhunskih laboratorijskih usluga. Spremni smo nastaviti s predanošću i stručnošću kako bismo održali i unaprijedili kvalitetu našeg rada.

Srdačan pozdrav,

Ermina Hero, rukovodilac službe

Komentari