Više od dva mjeseca bili smo uskraćeni da pratimo MRK Slogu zbog zimske pauze.
Prije početka druge polusezone MRK Sloga će odigrati jednu veliku utakmicu!

 U petak, 16. februara 2024. godine, naši momci će odigrati prijateljsku utakmicu protiv RK Rvacka, ali ovaj put utakmica će imati poseban karakter – bit će humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje našeg sugrađanina Adisa Dadića, poznatog kao Tota.

Poziv za utakmicu MRK Sloge prenosimo u cjelosti:

Preko 70 dana je prošlo od kada MRK Sloga nije igrala svoju utakmicu na domaćem terenu. Posljednji put je to bilo protiv Zrinjskog, 02.12.2023g. kada smo u jednom spektakularnom meču pred oko 1000 navijača ostvarili veoma važnu pobjedu čime smo zaključili našu treću polusezonu u Prvoj ligi FBiH. Vrijeme je da upalimo motore i što spremniji uđemo u drugi dio sezone. Naši momci će u petak ujedno odigrati i treću utakmicu u pripremnom periodu za proljetni dio sezone, a u odnosu na izdanje u Mostaru, očekujemo reakciju naših momaka i mnogo bolju igru.

Za petak vas ponovo pozivamo da nam se pridružite, u još većem broju nego što je to bilo na prethodnoj utakmici. Mnogo važnija utakmica je pred nama, utakmica u kojoj svi učestvujemo. Bilo kao igrači, navijači, sponzori ili organizatori.Prijateljska utakmica humanitarnog karaktera protiv RK Rvacka Livno, bit će održana u svrhu prikupljanja sredstava za liječenje našeg sugrađanina Adisa Dadića.

Utakmica se igra u petak od 17:30h.
Sportska dvorana Gornji Vakuf – Uskoplje 

Komentari