Danas sa početkom u 10:00 u JU Centar za obrazovanje, sport i kulturu održana je izborno izvještajna skupština Sportsko-ribolovnog društva (SRD) “Vrbas” Gornji Vakuf – Uskoplje, okupilo se 80 članova, od kojih su svi jednoglasno usvojili dnevni red.

Predsjednik Upravnog odbora, Adnan Milanović, zahvalio se prisutnima na podršci te najavio zajedničku realizaciju planiranih projekata.

Predsjednik Adnan Milanović istaknuo je važnost suradnje i zajedničkog rada kako bi se ostvarili zacrtani projekti. Naglasio je da će se aktivnosti udruženja fokusirati na unapređenje sportskog ribolova te promociju očuvanja prirode i ekologije u lokalnoj zajednici.

Na kraju skupštine, zaslužene zahvalnice uručene su ekipama i pojedincima koji su predstavljali udruženje “Vrbas” Gornji Vakuf – Uskoplje na različitim takmičenjima u različitim disciplinama. Ovom gestom istaknuta je važnost njihovog doprinosa u promicanju sportskog duha i dostignuća društva.

SRD “Vrbas” također izražava iskrenu zahvalnost načelniku općine Gornji Vakuf-Uskoplje, gospodinu Seadu Čauševiću, na podršci i potvrdi podrške svim projektima našeg udruženja.

Komentari