U Eko Parku Jelići, ugodna atmosfera prepunog restorana označila je početak ribolovne sezone 2024. godine, tradicionalnim izletom koji je okupio ljubitelje ribolova iz različitih krajeva. Gosti iz Jajca, Širokog Brijega, Gacka, Bjelovara i Siska pridonijeli su veselju i druženju na ovom događaju koji je već postao neizostavan dio kalendara ribolovaca.

Kao i svake godine, organizacija SRD “Vrbas” Gornji Vakuf – Uskoplje ponudila je svojevrsno takmičenje, ove godine u preciznom zabacivanju. Izuzetna spretnost i preciznost obilježili su natjecatelje, a najuspješniji su bili:

  1. Ante Brekalo
  2. Enes Šišić
  3. Amir Čehaja

Čestitamo ovim takmičarima na izvanrednom umijeću i postignutim rezultatima.

Nakon uzbuđenja natjecanja, organizirana je i vrijedna tombola koja je dodatno začinila događaj. Zahvaljujemo se svima koji su svojim doprinosom obogatili ovu tombolu i omogućili dodatnu radost i iznenađenja među prisutnima.

SRD “Vrbas” Gornji Vakuf – Uskoplje srdačno zahvaljuje svim sudionicima i želi im sretnu i uspješnu ribolovnu sezonu. Bistro!

Kako je bilo na druženje možete pogledati i ostale slike klikom na link ispod:

https://srdvrbas.ba/index.php/novosti/415-u-eko-parku-jelici-odrzan-tradicijonalni-izlet-srd-vrbas-gornji-vakuf-uskoplje-povodom-otvorenja-ribolovne-sezone-2024-godine?fbclid=IwAR0KuSM6tLFYBe426p7utLTaA98-O2xkzxj6t9Y5XsfDWEPzlkI7mkJ7faQ

Slike su preuzete od: Amera Čalkića

Sahatkula.ba/S.M.

Komentari