U srcu gradića Gornji Vakuf – Uskoplje, nalazi se jedna posebna ekipa koja se ističe svojom izvanrednom stručnošću, ali i dubokom nježnošću prema svakom pacijentu koji im povjeri svoje zdravlje. Fizijatrija Gornji Vakuf – Uskoplje postala je sinonim za vrhunsku medicinsku njegu, ali i toplinu koju donose u svakodnevni rad.

Njihova stručnost obuhvaća širok spektar područja, omogućujući im da pruže najbolju moguću njegu za različite potrebe svojih pacijenata. Od elektroterapije do manuelne masaže, ultrazvuka, krioterapije, parafina i kineziterapije, odjel fizijatrije Gornji Vakuf nudi cjelovit spektar terapija koje pomažu u rehabilitaciji i oporavku.

Njihova vrijednost se ne mjeri samo u medicinskim postignućima, već i u osjećaju povezanosti koji stvaraju s pacijentima. Svaka posjeta fizijatriji postaje prilika za izgradnju trajnih odnosa i povjerenja. Pacijenti ne samo da dobivaju medicinsku njegu, već i podršku koja nadmašuje očekivanja.

Patronažna služba je dodatna usluga koju pruža fizijatrija Gornji Vakuf – dolazak na adresu za osobe koje nisu u mogućnosti doći na odjel. Ova usluga omogućuje pristup kvalitetnoj zdravstvenoj njezi čak i onima koji su ograničeni zbog zdravstvenog stanja ili drugih razloga.

Sahatkula.ba/S.M.

Komentari