Da se zajedništvom može mnoštvo toga uraditi, jasan su nam pokazatelj stanovnici MZ Grnica, koji su uspješno odradili akciji čišćenja smeća.

“Udruženje Građana Grnica” se na svom Facebook profilu zahvalilo svima koji su učrstvovali, a njihovu poruku prenosimo u cjelosti:

Obavijest o Uspješno Sprovedenoj Akciji Čišćenja Smeća

Dragi sugrađani,

Sa zadovoljstvom želimo obavijestiti sve vas o uspješno sprovedenoj akciji čišćenja smeća koja se održala danas u našem naselju. Ova inicijativa je rezultat zajedničkih napora i angažmana svih nas u očuvanju našeg okoliša i stvaranju zdravijeg životnog prostora.

Posebno smo ponosni što su se u akciji aktivno uključila i naša djeca, budući čuvari naše planete. Njihovo sudjelovanje nije samo znak njihove odgovornosti prema okolišu, već i važan korak u izgradnji svijesti o čistoći i ekologiji među mladima.

Svaka sakupljena vreća smeća predstavlja korak prema čišćem i zdravijem okruženju u kojem živimo, a svaka uklonjena cigaretna ili plastična boca, ili komad otpada s obale, osigurava bolju budućnost za sve nas.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji i pokazali svoju brigu za našu planetu. Neka ovo bude samo početak našeg zajedničkog napora u očuvanju okoliša i stvaranju boljeg sutra za sve nas.

Komentari