📣 Obavijest za sve naše navijače i simpatizere!

Povodom nedavne objave općinske odluke o dodjeli sredstava, primili smo brojne upite i izraze zabrinutosti vezane za općinsko finansiranje našeg sportskog kolektiva u kojoj MRK Sloga nije bio spomenut.

Radi ozbiljnosti situacije, primorani smo odmah reagovati i razjasniti situaciju:

Naime, razlog zbog kojeg se nismo našli na listi odobrenih za finansiranje leži u procesu predaje dokumentacije i određenih tehničkih nedostataka koje će naš klupski sekretar dopuniti u narednim danima i završiti proces prijave. Ono što je sigurno da Općina Gornji Vakuf – Uskoplje ostaje naš najveći partner i ovom prilikom im se još jednom zahvaljujemo i obećavamo da ćemo nastaviti promovisati naš grad kao i u prethodnom periodu.

Želimo vam zahvaliti na neizmjernoj podršci i razumijevanju u ovim trenucima. Vaša briga i ljubav prema našem kolektivu su nam neprocjenjive i od velikog značaja. Upravni odbor kluba i sekretar se u svakom momentu stavljaju na raspolaganje svim našim navijačima po pitanju bilo kojih informacija i dešavanja u klubu. Zato vas molimo da nepotpune, netačne i bilo koje druge informacije vezane za klub koje nisu provjerene, ne oglašavate javno bez adekvatnog odgovora kluba. Na taj način samo možemo baciti mrlju na već sada fantastičnu sezonu koju igra naša Sloga.

Zajedno smo jači i ujedinjeni u svim izazovima! 💪❤️

https://www.facebook.com/share/p/ASQJTAr9UqGLpPzb/?mibextid=QwDbR1
Komentari