Firma Solar Smart – Home je na lijep način uljepšala naš Gornji Vakuf – Uskoplje.
U unapređenju infrastrukture našeg grada postavljena su 3 sata, postavljena su u užoj gradskoj zoni.

U slučaju bilo kakvih nedostataka ili problema, građani se mogu slobodno obratiti timu Solar Smart – Home, a onićemo odgovoriti i poduzeti potrebne korake za rješavanje svih pitanja u najkraćem mogućem roku.

U nastavku donosimo vam tekst od Sola Smart – Home kojeg su objavili na svojoj Facebook stranici:

U skladu s našom kontinuiranom predanošću unaprjeđenju infrastrukture u lokalnoj zajednici, ponosno smo obavili treći projekt ugradnje javnih satova, ovoga puta u Općini Gornji Vakuf – Uskoplje. Ovaj projekt predstavlja početak naše suradnje s općinskim vlastima i potvrđuje našu posvećenost poboljšanju kvalitete života građana.

Javni satovi ne samo da služe kao praktičan alat za građane za praćenje vremena, već i doprinose estetici i identitetu mjesta.

Proces ugradnje započeo je detaljnom analizom potreba i pripremom plana koji je uzimao u obzir najprikladnije lokacije za postavljanje satova, uzimajući u obzir prometne tokove i dostupnost građanima. Nakon odobrenja plana od strane općinskih vlasti, tim stručnjaka krenuo je u akciju.

Tri nova javna sata postavljena su na strateškim lokacijama diljem općine. Svaki sat pažljivo je instaliran kako bi se osigurala stabilnost i pouzdanost, uzimajući u obzir različite vremenske uvjete s kojima se područje može suočiti. Također smo se pobrinuli za estetiku, birajući dizajn koji se uklapa u okolinu i dodaje dodatnu vrijednost urbanom prostoru.

Osim prikaza trenutnog vremena, na svakom satu također je prikazana i trenutna temperatura, pružajući korisne informacije građanima. Uz to, na javnim satovima se prikazuju i pozdravne poruke, stvarajući ugodnu atmosferu i osjećaj zajedništva.

Nakon uspješne instalacije, svi satovi pažljivo su testirani kako bi se osiguralo da pravilno funkcioniraju i ispravno prikazuju vrijeme i temperaturu. Tim je proveo dodatne provjere kako bi se osiguralo da nema tehničkih nedostataka i da su satovi spremni za dugotrajno korištenje.

Ovaj projekt nije samo simbol naše stručnosti i predanosti, već i potvrda naše uloge kao partnera u razvoju lokalne zajednice. Ugradnja javnih satova u Općini Gornji Vakuf – Uskoplje predstavlja početak naše suradnje na unaprjeđenju životnog prostora.

Uz radost i zadovoljstvo, s nestrpljenjem očekujemo nastavak suradnje s lokalnim vlastima i doprinos daljnjem razvoju našeg zajedničkog prostora.

U slučaju bilo kakvih nedostataka ili problema, građani se mogu slobodno obratiti našem timu, a mi ćemo odgovoriti i poduzeti potrebne korake za rješavanje svih pitanja u najkraćem mogućem roku.

Komentari