Inspirisani velikim uspjesima naših seniorskih i omladinskih ekipa u protekloj sezoni, MRK Sloga Gornji Vakuf – Uskoplje s ponosom obavještava da od danas započinje prodaja članskih kartica za 2024. godinu.

Projekat “Il’ jesi, il’ nisi” ima za cilj izgradnju velike baze naših navijača, simpatizera i prijatelja kluba, koji će direktno doprinositi radu omladinskog pogona kluba u novoj sezoni.

Članske kartice koje predatavljamo dizajnirane su u bojama kluba i značit će simboličnu pomoć klubu:
⬜️Bijela članska kartica – 20KM
🟥Crvena članska kartica – 50KM
Sav prihod od prodaje članskih kartica bit će usmjeren na finansiranje omladinskih selekcija MRK Sloga.

Uspjesi koje smo postigli u protekloj sezoni u seniorskom i omladinskom takmičenju jasno određuju smjer kojim će se klub kretati u budućnosti. Stvorili smo bazu domaćih igrača koji će biti nosioci seniorskog tima i imati priliku za nastupanjem u jednoj seniorskoj i dvije omladinske lige. Postigli smo značajan napredak u razvoju Škole rukometa, koja sada broji veliki broj novoupisanih dječaka. Stalnim ulaganjem u trenerske edukacije, naš klub sigurno ide ka uspješnom radu sa svim selekcijama.

U proteklom periodu, Uprava kluba postigla je značajan napredak na administrativnom i finansijskom planu, što će biti od velike pomoći u radu kluba u narednom periodu. O svemu ćemo pružiti zvanične informacije u skorije vrijeme.

Članske kartice direktno možete kupiti kod skeretara kluba Nedima Hadžijusufovića ili kod članova Upravnog odbora kluba.

Al’ sad stvarno, nemaš više izgovora. Il’ jesi, il’ nisi

Postanite dio naše zajednice i podržite nas na putu ka novim uspjesima!

Komentari