Četvrtak, 19 Septembra

Pozivamo sve trudnice na besplatan informativni panel o trudnoći, porodu i roditeljstvu, koji će se održati 10. oktobra 2024. godine s početkom u 18:00 sati, u amfiteatru Internacionalnog univerziteta u Travniku.

Ovaj događaj, u organizaciji Škole za trudnice “Radosnica” iz Banja Luke, predstavlja priliku za trudnice da dobiju stručno znanje i podršku kroz predavanja i panel diskusije s eminentnim ljekarima iz oblasti reproduktivnog zdravlja žena.

Napominjemo da u ovom ciklusu trudnice dobijaju prvu školu besplatno.

Na panelu će biti predstavljen rad i plan nastave škole za trudnice, koja će se uskoro realizirati u saradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Srednjobosanskog kantona. Nakon stručnih predavanja, učesnice će imati priliku postavljati pitanja stručnjacima i saznati više o zdravstvenim aspektima trudnoće i roditeljstva.

Pored edukativnog dijela, događaj uključuje i nagradnu igru, sa brojnim poklonima, kao što su kolica za bebe, hranilice, setovi za dojenje, pelene, kozmetički paketi i još mnogo toga. Za sve učesnice, pripremljeno je i muzičko iznenađenje.

Ovaj događaj je namijenjen trudnicama iz Travnika i šireg regiona. Prijave su obavezne putem poruka na Facebook stranici Škole za trudnice “Radosnica” ili na broj telefona 065 915 979.

Dobrodošli na ovaj jedinstveni događaj u Travniku!

Travnicki.INFO

Komentari