Ministarstvo privrede Srednjobosanskog kantona u saradnji Turističkom zajednicom Srednjobosanskog kantona danas je održalo promociju turističke ponude Srednjobosanskog kantona u Rijeci, Republika Hrvatska. 

Domaćin promocije bila je Turistička zajednica grada Rijeka. U ugodnom ambijentu na glavnom trgu Korzo naši predstavnici imali su priliku predstaviti turističke potencijale kantona građanima Rijeke i Primorsko-goranske županije, kao i medijima koji su u velikom broju prisustvovali promociji.

Nakon promocije održana je i radionica B&B kojoj su prisustvovali predstavnici Turističkih agencija grada Rijeke. Na radionici su Amra Livnjak – predstavnica Ministarstva privrede Srednjobosanskog kantona,  Miroslav Matošević – direktor Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona, Anto Brtan – direktor Agencije za kulturnopovijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, Šejla Imamović – voditeljica prodaje i marketinga Lječilišta „Reumal“ Fojnica i Marijana Pejić – predstavnica hotela „Turist 98“ Jajce prezentirali turističke aranžmane za koje su prisutni iskazali veliko interesovanje.

Komentari