BIRAJ SVOJ PUT!

BIRAJ NAJBOLJE!

U Tešnju (Tešanjci), gdje sam rođen, danas je promoviran emotivni video povodom predizborne kampanje za izbore drugog oktobra 2022. godine.

Simpatizeri i pristalice SDA su uz aplauz popratili promociju videa koji na svojevrstan način opisuje moj stav prema državi i ciljevima koje trebamo ostvariti u narednim godinama.

Sloganom “Biraj svoj put!” koji je izabran je po prvi put na bosanskohercegovačkoj političkoj sceni ukazano da i birači moraju biti proaktivni, ali, istovremeno, i odgovorni u izbornom procesu.

“Mi smo odgovorni za budućnost naše Bosne, pa sam, stoga, pozvao sve birače da biraju svoj put i da biraju najbolje izdižući se iznad lokalnih političkih interesa”.

Promotivni video je sniman na više atraktivnih lokacija u Zeničko-dobojskom i Srednjebosanskom kantonu, kao i u Sarajevu.

U izbornoj utrci, koja je obilježena političkim sukobima stranaka, video promoviše smirenost, odgovornost, državotvornost i izgradnju političke stabilnosti naše Bosne. Do sada su mi građani kao državnom zastupniku postavili najveći broj pitanja na koje sam uvijek dao sve odgovore. Imam stalnu konekciju sa narodom i tokom dosadašnjih mandata sam obišao skoro cjelokupnu teritoriju Bosne i Hercegovine.

Narodu treba zastupnik koji se poistovjećuje sa njima, koji je uz njih, a ne da se tokom mandata ne javlja na bilo koji komunikacijski način.

PRESS SLUŽBA SMTIM: http://smtim.ba

Komentari