Zahvaljujući podršci Evropske unije i Međunarodne organizacije rada u BiH kroz projekat “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje- Faza II”, na području Općine Gornji Vakuf- Uskoplje podržano je osnivanje šest novih biznisa, a među njima je i obrt “GVOZDEN KERAMIČAR”, vlasnika Hasana Gvozdena.

Firma “GVOZDEN KERAMIČAR” u vlasništvu Hasana Gvozdena, bavi se ugradnjom keramike i kompletnom adaptacijom kupatila i drugih prostora. Iako je firma tek osnovana, Hasan već važi kao vrijedan i uspješan keramičar, koji iza sebe ostavlja kvalitetno urađen posao. Da radi kvalitetno i sigurno, potvrđuje i činjenica da daje garanciju na odrađeni posao.

Opremljen novim alatom

Posla uvijek ima, i ja sam prezadovoljan. Početak jeste bio težak, no ja sam pokazao svoju sposobnost i umijeće i ponosno mogu reći da iza sebe ostavljam zadovoljne mušterije. Na kraju krajeva, oni su ti koji me preporučuju i svojim prijateljima, kolegama, komšijama. Ne kaže se džaba, da je zadovoljan kupac najbolja reklama“, kaže Hasan.

Kontaktirati ga možete na broj telefona: 062-515-039 ili na FB stranici “Gvozden Keramičar”.

Sahatkula.ba

Komentari