“Roditelj”, prvi časopis i portal za uspješan odgoj djece u Bosni i Hercegovini, organizovao je izbor najbolje babice u našoj zemlji za 2022. godinu. Nominirano je pet babica, a u nominiranju babica učestvovalo je više od 10 000 trudnica i mama koje su učestvovale u edukacijama za trudnice „Naše putovanje počinje“ koje organizira portal i časopis Roditelj. U glasanju su mogli učestvovati svi koji su zapratili stranicu www.roditelj.ba.

Rezultati glasanja

Ono što nas je posebno obradovalo je činjenica da se među tih pet najposebnijih babica našla i naša Lejla Petrović, iz Voljica, a koja već nekoliko godina radi u Kantonalnoj bolnici Travnik . S obzirom da Lejla svoj posao obavlja profesionalno i sa puno ljubavi, upravo ona je imala najviše glasova, te je proglašena najboljom babicom u Bosni i Hercegovini. Ona se odmah po objavi rezultata i zahvalila svim ženama koje su glasale za nju.

Lejla Petrović

Hvala svim mojim divnim ženama na nominaciji. I naravno hvala svima koji su mi ovih dana pružili podršku. Ne bih ovo mogla bez vas.

Hvala na nesebičnoj podršci mom kolektivu, divnim kolegicama i kolegama. Ovo je potvrda da se naš rad cijeni, vrijedi i da smo kao i uvijek na usluzi pacijentima“,

objavila je Lejla na svom Facebook profilu.

Lejli čestitamo i želimo još puno uspjeha u radu, te da nastavi svoj posao obavljati sa puno ljubavi.

Sahatkula.ba

Komentari