Apel prenosimo u cjelosti:

Drage naše sugrađanke, Općinska organizacija Žene SDA Gornji Vakuf pokreće humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za stradale u Siriji i Turskoj. Cilj ove akcije je prikupljanje paketa za žene i djecu. Paket za žene bi trebao da sadrži sve ono što je potrebno jednoj ženi ( higijenski ulošci, sapun, šampon, dezodorans, maramice,peškir i sl.) a za djecu ( pletene čarape, kape, šalovi, flašice, pelene, maramice, jakne, kreme, šamponi i sl.) Vaše donacije možete donijeti u Dom kulture svaki dan od 08:00 do 16:00 sati.

Za područje Privora donacije je moguće dostaviti u Mjesni ured Voljevac svaki dan od 08:00 do 16:00 sati, kontakt osoba za preuzimanje paketa- Said 062/ 590-523.

Primjer kako bi paketi trebali izgledati

Akcija traje do petka 17.02.2023. godine.

Molimo Vas da odjeća bude čista, ispeglana i spremna za upotrebu. Za djecu svakako ako imate skafandere i tople jaknice, čizmice i čarapice dobro bi došlo, ne mora biti novo, samo da je čisto.

Želimo naglasiti da nije potrebno donijeti kompletne pakete, dovoljno je da se donese nekoliko proizvoda (koliko je ko u mogućnosti), a članice OO Žene SDA će od prikpljenih donacija pripremiti pakete za žene i djecu.

Komentari