Jučer je u našem gradu, u ulici Džemala Bijedića bb, otvorena Optika “Latić”, koja će svim građanima, pacijentima i ostalim korisnicima usluga pružati kvalitetnu i stručnu zdravstvenu zaštitu, kada je u pitanju bolesti oka i područje vida. Doktorica Đenisa Latić odlučila se na specijalizaciju iz oblasti oftalmologije i optometrije upravo iz razloga što je prepoznala da našem gradu nedostaje ljekar oftalmolog, koji će svakodnevno biti na usluzi pacijentima.

Želja mi je poboljšamo kvalitet zdravstvenih usluga za sve naše građane, da im omogučimo stručan oftalmološki pregled i individualan pristup bez obzira da li imaju probleme sa vidom ili samo žele da se redovno kontrolišu.

ističe doktorica Đenisa Latić.

Osim po tome što Optika “Latić” svakodnevno ima na dispoziciji ljekara oftalmologa i da ljudi mogu doći na pregled i konsultacije bez čekanja, njihova nevjerovatna ponuda učinit će da se jednostavno osjećate lijepim i zdravim.

Najsavremenija oprema

Ideja je bila da ponudimo pacijentima kvalitetne dioptrijske okvire i stakla koja će im biti pristupačni, s obzirom da znamo da je vrijeme inflacije i da je standard građana na nezavidnom nivou. Mislim da će svako pronaći za sebe nešto u skladu sa svojim mogućnostima.

dodaje.

U ponudi imaju dioptrijske okvire svjetski poznatih brendova: Silhouette, Julia Backer, Estel, Isabelle, Kübik, itd. Posebno izdvajaju brigu za zdravlje očiju djece, kroz stručni pristup i odabir prihvatljivih rješenja kojim im se nastoje približiti naočale i lakše prihvatanje nošenja istih.

Kada su u pitanju sunčane naočale s ponosom predstavljaju švicarski brend INVU, koji je sa renomiranim partnerom Smajlović company d.o.o. Srebrenik tek zakoračio na bh.tržište. Radi se o novoj generaciji ultrapolarizovanih naočara koje pružaju vrhunski vizualni doživljaj. Proizvođači naočala INVU s razlogom su dali takvo ime svom brendu. Uostalom, to je kratica “I Envy You”, što znači “zavidim ti”. Ali, u ovom slučaju zaista postoji nešto za zavidnost. Švicarska kvaliteta, zaštita očiju od umaranja, moderan dizajn i promotivne povoljne cijene koje nudi Optika “Latić” čine INVU tako poželjnim za sve one koji žele da uživaju u suncu.

Sahatkula.ba

Komentari