Ljeto se polako povlači i došlo je vrijeme za početak nove školske godine! Želimo vam sreću i uspjeh u novom školskom putovanju.

Kako bismo vam olakšali prve dane u školi, Moja Pekara je ovdje da vam ponudi širok asortiman ukusnih proizvoda. Moja Pekara je partner kompanije FINE FOOD iz Sarajeva i ponosno koristi najkvalitetnije sastojke kako bismo vam osigurali najbolji okus i nutritivnu vrijednost.

Šta vas očekuje u Mojoj Pekari? Imamo sve – od sočnih sendviča, raznih slanih i slatkih peciva, pizza koje će vas osvojiti svojim bogatim okusom, do ukusnih pita i mnogo više. Posebno se ponosimo našim palačincima i kolačima.

Naglasak ponude stavljamo na specijalni školski sendvič po izvanrednoj cijeni od samo 1.80 KM! Brzo i ukusno – idealno za vaše školske odmore.

I da, imamo besplatnu dostavu! Sve što trebate učiniti je nazvati nas na broj 062 981 826, i mi ćemo brzo stići do vas s vašim omiljenim obrocima.

Nalazimo se na adresi Gradska bb, kod Caffe AG. Dođite i posjetite nas kako biste probali naše fantastične proizvode i osjetili toplinu i gostoprimstvo Moje Pekare.

Neka nova školska godina bude ispunjena uspjehom, srećom i ukusnim obrocima iz Moje Pekare. Vidimo se uskoro!

Komentari