U srcu našeg grada, grupa talentovanih i ambicioznih studenata prve godine Fakulteta informacijskih tehnologija su u sklopu predmeta Marketing odlučili da spoje svoje vještine i kreativnost te su u proteklim mjesecima ljetnog semestra izabrali za cilj da podrže i unaprijede lokalne biznise. Ova grupa studenata, nazvana “UpTrump” već je privukla pažnju mnogih preduzetnika i postala sinonim za kvalitetne marketinške kampanje i svježu perspektivu.

Snaga mladih i inovacija

Članovi tima dolaze sa prve godine Fakulteta informacijskih tehnologija, donoseći sa sobom širok spektar znanja i vještina. Ovo uključuje studente marketinga, dizajna, komunikacija i informatike, koji su zajedničkim snagama stvorili sinergiju koja rezultira jedinstvenim i efektivnim marketinškim rješenjima.

“Naš cilj je da pomognemo lokalnim biznisima da se bolje pozicioniraju na tržištu i povežu sa svojom publikom na inovativne načine. Vjerujemo da naša energija, kreativnost i poznavanje savremenih tehnologija mogu donijeti veliku vrijednost svakom klijentu,” ističe Amina Ahmić, jedna od osnivača tima.

Pristupačnost i prilagođenost

Ono što “UpTrump” izdvaja od drugih je njihov pristup prilagođen potrebama malih i srednjih preduzeća. Svjesni su izazova sa kojima se suočavaju lokalni preduzetnici, te nude fleksibilne pakete usluga koji su pristupačni i prilagođeni budžetu svake firme.

“Razumijemo koliko je važno za lokalne biznise da imaju kvalitetnu marketinšku podršku, ali isto tako znamo da ne mogu svi izdvojiti velike sume novca. Zbog toga nudimo personalizovane usluge koje donose maksimalan efekat za minimalna ulaganja,” objašnjava Maid Petrović, koordinator za odnose sa klijentima.

Kreativne kampanje i uspešne priče

Jedan od primjera uspješne saradnje je kampanja koju su realizovali za lokalni obrt “Šehić”. Koristeći društvene mreže, kreativne video sadržaje i interaktivne promotivne akcije, uspjeli su da povećaju vidljivost obrta i privuku nove mušterije.

“Rad sa ‘UpTrump’ je bio osvežavajuće iskustvo. Njihove ideje su bile inovativne, a energija koju su uložili u našu kampanju je zaista doprinijela našem poslovanju,” kaže vlasnik obrta Vedin Šehić.

Budućnost marketinga u rukama mladih

Sa sve većim brojem zadovoljnih klijenata i uspešnim kampanjama, “UpTrump” pokazuju da su mladi ljudi spremni da preuzmu vodeću ulogu u svijetu marketinga. Njihov entuzijazam, znanje i želja da pomognu lokalnoj zajednici čine ih ključnim igračima na tržištu.
“Naša misija je da osnažimo lokalne preduzetnike i omogućimo im da ostvare svoj puni potencijal. Vjerujemo da svaka priča zaslužuje da bude ispričana na pravi način i mi smo tu da im pomognemo u tome. Kreativnost i strast su naši alati za uspjeh,” kaze Sulejman Zekotić, stručnjak za digitalni marketing u timu.

“Vjerujemo da zajedno možemo postići velike stvari. Naš san je da svi lokalni biznisi u našem gradu zablistaju i postanu prepoznatljivi. Uz pravilan marketing, sve je moguće,” zaključuje Arman Prijić.

Poziv na akciju

Ako ste vlasnik lokalnog biznisa i želite da unaprijedite svoje poslovanje, ne oklevajte da kontaktirate “UpTrump”. Njihova vrata su uvek otvorena za nove izazove i prilike za saradnju.

Posjetite njihov web sajt [

https://padlet.com/uptrumpinc/na-i-projekti-i-partneri-miet2toxzecog6cu ili ih pratite na društvenim mrežama, na facebook stranici [https://www.facebook.com/profile.php?id=61557260642570 ], te Instagram nalogu [https://www.instagram.com/_uptrump] kako biste saznali više o njihovim uslugama i dosadašnjim projektima.

Podrška mladim talentima nije samo ulaganje u budućnost marketinga, već i u prosperitet naše zajednice. Dopustite im da vašu priču pretvore u uspjeh!

Komentari