Mještani Gornjeg Voljica odlučili su da pokrenu akciju skupljanja sredstava za izgradnju Šehidskog spomenika ispred džamije u Gornjem Voljicu.

Njihovu obavijest prenosimo u cjelosti , a vas pozivamo da se odazovete ovom projektu i na taj način odamo počast onima koji su svoje živote dali za našu domovinu!

Ovim putem želimo obavijestiti sve mještane Gornjeg Voljica i svih ostalih koji su voljni da pomognu novi projekat za koji je izrađen plan i program izgradnje.

Naziv projekta: Izgradnja spomenika za šehida Gornjeg Voljica u sklopu dvorišta džamije Gornje Voljice.

Za izradu ovog projekta zadužen je naš džematlija Sabahudin Budo Kadić koji će ponuditi budući izgled spomenika i isti izgraditi sa svojom firmom.

Za sve ove radove potrebna je i finansijska pomoć nas džematlija i naravno naše zlatne dijaspore koja je i sama pokretač ovog projekta.

Ovim putem molimo sve one koji su u prilici i žele da pomognu ovaj projekat da svoje priloge mogu da daju
Harisu Čauševiću lično ili uplatom na devizni račun koji će bit dostavljen svakom koji bude odlučio da donira sredstva. Za sve uplate dobijate uredno ispisanu uplatnicu i stavljate se na spisak doniranih osoba koje će svakodnevno da se ažuriraju na stranici na kojoj bude obavijest postavljena. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji budu podržali ovu akciju…

Komentari