Inspirisana željom da svome gradu pokloni bolje i kvalitetnije mjesto – rođena je Optika Latić – sa konceptom stručne brige o zdravlju očiju i razumijevanju vaših potreba.

S ponosom objavljujemo da će u srijedu, 12. aprila, biti otvorena Optika “Latić” , koja se nalazi na adresi Džemala Bijedića bb, Gornji Vakuf- Uskoplje. Ono što je izdvaja od ostalih je najsavremenija oprema, ali i činjenica da iza nje stoji visokoobrazovan i stručan kadar. Doktorica Đenisa Latić je specijalista oftalmologije i optometrije, koja je veoma poznata našim sugrađanima, s obzirom da već godinama radi u našem Domu zdravlja. Nakon specijalizacije nastavlja raditi u Domu zdravlja, ali i ne odustaje od ideje da svojim sugrađanima pruža svakodnevne kompletne oftalmološke preglede.

Smještena u centru grada, u prijatnom i opuštajućem ambijentu Optika Latić nudi drugačiji pristup. Naša vizija je novo, drugačije i vrijednije, od onoga što se pruža ljudima. Naš zadatak je stručna i kvalitetna usluga kako bi naši klijenti nesmetano uživali u savršenoj vidnoj oštrini.

Pored kompletnih oftalmoloških pregleda dostupan je i veliki izbor dioptrijskih okvira, sunčanih naočala i kontaktnih sočiva renomiranih svjetskih proizvođača da zadovolji vaše potrebe za zdravljem i ljepotom.

Posebno izdvajamo brigu za zdravlje očiju djece, kroz stručni pristup i pažljiv odabir njima prihvatljivih rješenja kojim im se nastoje približiti naočale i omogućiti lakše prihvatanje nošenja istih

Vaše zadovoljstvo je naša najbolja reklama, a mi smo sretni što vam možemo ponuditi ZDRAV POGLED U SVIJET. Vidimo se 12.04.2023.“, poručuju iz Optike “Latić.

Komentari